Start-Up

Hallo allemaal,

Welkom op de website van Third Line Maastricht!

Na een aantal jaren van intensieve training heb ik de sprong gemaakt en ben ik, met goedkeuring van mijn leraren, mijn eigen school begonnen. Opstarten kost tijd maar ik heb heel veel zin in het lesgeven en alles wat er bij een eigen school komt kijken. Er zijn een aantal mensen die me hebben geholpen om deze stap te maken en die wil ik bij deze hartelijk bedanken!

Momenteel werk ik nog aan de website (dus kijk niet gek op als iets het nog niet helemaal goed doet) en een aantal andere zaken die bij het opstarten van je eigen zaak horen maar, ik maak altijd tijd voor het beantwoorden van je vragen.
Mail ze naar: info@thirdlinemaastricht.nl
of kom op de zaterdag naar een les in de EQ-dojo:
gebouw:  “Stichting Moetiara Maloekoe”
God. v. Heerstraat 38
6227 RJ Maastricht

Hopelijk tot snel!

Robin

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *